Cvitanović: “Želim da igrači uživaju u nogometu”

Cvitanović: “Želim da igrači uživaju u nogometu”

Trener Dinama Mario Cvitanović najavio je sutrašnju utakmicu protiv Rudeša. Izjavio je: “Jučer smo odradili prvi trening u kompletnom sastavu sa svim reprezentativcima. Dobro je što su se svi vratili neozlijeđeni, većina je igrala i zato se smatramo bogatim klubom. Igrači koji nisu bili u reprezentacijama su trenirali jako dobro i ostavili su srce na terenu, što me čini ponosnim jer su sve odradili s osmijehom na licu. Veliko je to zadovoljstvo za mene i to je potrebno nagraditi i zato će većina njih početi protiv Rudeša, a reprezentativcima će koristiti odmor.”

Nastavio je: “Tijekom desetak dana odradili smo mini pripreme jer su treninzi stvarno bili jako zahtjevni, a sad želimo da igrači na utakmici uživaju u nogometu i sami sebe nagrade. Gledao sam nekoliko utakmica Rudeša i napravili smo analizu. Promijenili su sustav jer su prvo igrali s trojicom u posljednjoj liniji, a sada su prešli na igru sa četvoricom. U ovom prijelaznom roku su doveli iskusne igrače, debitanti su u prvoligaškom nogometu i žele se dokazati.”

Osvrnuo se i na transfer Juniora Fernandesa: ““Kvalitetan igrač uvijek nedostaje ekipi, međutim to je završena priča, moramo se okrenuti novim igračima i to je prostor za njih da se pokažu na terenu.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.