Daily Mail: Modrić će biti ključ za uspjeh Hrvatske na SP-u

Daily Mail: Modrić će biti ključ za uspjeh Hrvatske na SP-u

Otočki dnevnik čitatelje upoznaje s reprezentacijama koje će nastupiti u Brazilu, a „vatrene“ je predstavio kroz Realovog playmakera

Luka Modrić/Foto HNS

U predstavljanju reprezentacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, britanski Daily Mail svaku je momčad portretirao kroz prizmu njezinog ključnog igrača. Kod Hrvata su se – ne trebate dvaput pogađati – odlučili za Luku Modrića, friškog europskog prvaka u dresu Real Madrida.

Kako Daily Mail vidi Luku Modrića
Ocjena: 9/10
Da je Brazilac zvao bi se: Lukildo
Ključni podatak: Modrić je u finalu Lige prvaka, kojeg je gledao cijeli svijet, ostvario 89 posto uspješnosti dodavanja (76 od 85)

Autor Kieran Gill piše da je Modrić kontinuirano dizao svoju igru da bi konačnu nagradu dobio u finalu u Lisabonu, gdje je bio asistent za izjednačujući pogodak Sergija Ramosa u 93. minuti.

– Luka je čitave sezone vukao konce vezne linije na Santiago Bernabéuu, što će za tjedan dana pokušati replicirati na svjetskoj sceni, ističe Gill.

Daily Mail duhovito zaključuje kako se Modrić novom slavljeničkom frizurom u čast „Decime“ pomladio za desetak godina, ali „izbornik Niko Kovač zna da i dalje ima dovoljno iskustva da za Hrvatsku orkestrira sredinom terena“.

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.