Dalić blizu odlaska s klupe Vatrenih: Izbornik dobio ponudu koja se ne odbija!

Dalić blizu odlaska s klupe Vatrenih: Izbornik dobio ponudu koja se ne odbija!

Zlatko bi se ubrzo mogao vratiti u Aziju.

Foto: Bih.ba

Nakon što je s nogometnom reprezentacijom Hrvatske osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, izbornik Zlatko Dalić na dočeku nije htio odati hoće li ostati izbornik, već je samo izjavio: “Vidjet ćemo“.

No, čini se da bi Dalić mogao otići iz reprezentacije. Naime, bio je 23. na popisu najviše plaćenih izbornika od 32 zemlje sudionice Mundijala, a unatoč ugovoru s HNS-om, kojeg ima do Eura 2020. godine, taj ugovor nije ni približno novčano izdašan.

Zlatko je dobio astronomske ponude iz Azije, točnije Kine i Južne Koreje. Prema pisanju Sportskih Novosti kineski klub mu nudi 15 milijuna dolara i ugovor od tri godine, čime bi postao jedan od najplaćenijih trenera na svijetu, a ni ponuda iz Južne Koreje nije puno manja.

Istina je da bi Daliću puno veći izazov bio ostati s Vatrenima i probati napraviti što je moguće bolji nastup na Europskom prvenstvu, no hoće li moći odoljeti zovu novca te povratku u Aziju, u kojoj je bio velika zvijezda i prije Mundijala, preostaje nam za vidjeti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.