Damir Burić nakon Turske: Nadam se da se neće usvojiti nova pravila

Damir Burić nakon Turske: Nadam se da se neće usvojiti nova pravila

- Utakmica je bila lagana za nas. Jedino što je bilo čudno su nova pravila, odnosno skraćena dužina terena, rekao je Burić

Damir Burić/Getty Images

Hrvatski vaterpolisti rutinski su odradili prvu prepreku u Svjetskoj ligi. Kada je kvaliteta u pitanju Turska objektivno ne bi mogla parirati ni drugoj ekipi Hrvatske, a kamoli sastavu protiv kojeg je morala igrati u utorak.

– Utakmica je bila lagana za nas. Jedino što je bilo čudno su nova pravila, odnosno skraćena dužina terena za koju se nadam da je neće usvojiti, ustvrdio je Damir Burić koji je uz Mihu Boškovića bio povratnik u reprezentaciju.

–  Pobijedili smo deset razlike, možda je to i više od očekivanog. Velika čast i sreća je za mene da sam opet u reprezenzaciji nakon Olimpijskih igara u Londonu, ustvrdio je Bošković.

Unatoč objektivnoj razlici u kvaliteti i Ivica Tucak bio je zadovoljan prikazanim.

– Očekivano lagana utakmica, velika je razlika u kvaliteti. Dobili smo priliku isprobati neke stvari. Pobjeda je na kraju mogla biti i uvjerljivija da smo imali više koncentracije u napadu, ali sve u svemu mogu biti zadovoljan, ustvrdio je Ivica Tucak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.