Damir Burić: “Rad je bio na visokoj razini”

Damir Burić: “Rad je bio na visokoj razini”

Damir Burić i momčad Hajduka s priprema u Sloveniji i Austriji vraćaju se s tri pobjede u isto toliko susreta.

Foto: www.hajduk.hr

Momčad Hajduka u nedjelju se vraća s dvotjednih priprema koje su odrađene u Sloveniji i Austriji, a kada se tome pridoda tjedan dana treninga u Splitu, može se slobodno reći kako je glavni dio priprema iza igrača Hajduka.

Došlo je vrijeme za prve prave ispite (četvrtak u 18:30 prvo pretkolo Europske lige protiv Estonaca) koji dolaze nakon stopostotnog učinka na pripremama. Pobjede protiv Domžala (3:1), Rieda (1:0) i Steyra (2:1) daju treneru Hajduka Damiru Buriću razlog za optimizam pred početak sezone, a sam trener zadovoljan je angažmanom igrača na netom završenim pripremama.

“Momci su odradili pripreme na najbolji mogući način. Rad je bio na visokoj razini. U ova dva tjedna imali smo samo jedno slobodno poslijepodne. Ostvarili smo tri pobjede i to je nešto normalno. Ne bih volio da je drugačije”, izjavio je strateg Hajduka poslije pobjede nad Steyrom.

Burić ipak nije bio zadovoljan sa prvih 20 minuta susreta protiv Steyra u kojima je domaći trećeligaš bio bolja momčad i takve crne rupe se igračima Bilih protiv jačih momčadi ne smiju događati. Ipak, trener je zadovoljan konsolidacijom redova u nastavku i ozbiljnim pristupom koji je doveo do preokreta i treće pobjede na pripremama.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.