Damir Mišković: “Ni Milan se nije nadao da ćemo pružiti ovakav otpor”

Damir Mišković: “Ni Milan se nije nadao da ćemo pružiti ovakav otpor”

Za razliku od igrača i trenera, predsjednik kluba bio je zadovoljan prikazanim na San Siru.

Foto: Twitter/NK Rijeka

Nakon šokantnog poraza Rijeke na San Siru bijesan je bio trener Matjaž Kek koji je u pitanje doveo voljni moment svoje momčadi, pogotovo starijih igrača. S druge strane, njegov šef i predsjednik kluba Damir Mišković bio je zadovoljan prikazanim.

“Igrači su dali sve od sebe, odigrali jako dobro protiv kvalitetne momčadi poput Milana. Ne da se nismo osramotili, nego smo pokazali da je Rijeka ekipa koja može parirati jednoj momčadi iz talijanske lige. Ni Milan se nije nadao da ćemo pružiti ovakav otpor”, rekao je za službenu stranicu kluba Mišković.

Predsjednik je kazao kako je kod 2:2 bio vrlo blizu vlastite prognoze rezultata pa nastavio s hvalospjevima na račun svoje momčadi.

“Kod golova Milana pojedinačna kvaliteta je izašla na vidjelo. Ipak, mi smo se borili do zadnjeg trenutka. Krepat, ma ne molat! Vratili smo se u utakmicu kad bi mnogi odustali kod 0-2”, rekao je Mišković, hvaleći posebno svoja posljednja pojačanja Puljića i Pavičića jer su već postali “dio ekipe i pokazali su u više navrata što mogu”.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.