Damir Mišković i Zdravko Mamić tajno se sastali u Zagrebu!

Damir Mišković i Zdravko Mamić tajno se sastali u Zagrebu!

Upravo predsjednik hrvatskog prvaka iza sebe ima tri županijska saveza (NS Primorsko-goranske, NS Istarske i NS Ličko-senjske županije).

foto: Screenshot/infografika

Ostalo je desetak dana do završnog roka do kojeg kandidati za predsjenika Hrvatskog nogometnog saveza moraju predati svoje kandidature. U iznimno napetoj i zanimljivoj završnici ostala su dvojica – aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker i protukandidat Dario Šimić, proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac.

Oba kandidata ove dane provode putujući po Lijepoj našoj u svrhu prikupljanja potpore i potpisa županijskih nogometnih saveza.

Dok je Šimić trenutno na jugu države (zadnje je bio u Dubrovniku), Šuker je danas bio u Bjelovaru. Međutim, zanimljiv susret dogodio se tokom današnjeg dana u Zagrebu.

Naime, Zdravko Mamić i Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke, viđeni su u jednom zagrebačkom restoranu, a o tom sastanku se spominjalo i proteklih dana jer upravo bi Mišković mogao biti ključan čovjek u kojem smjeru će se kretati izbornička utrka.

Upravo predsjednik hrvatskog prvaka iza sebe ima tri županijska saveza (NS Primorsko-goranske, NS Istarske i NS Ličko-senjske županije) i iznimno je bitno na čiju će stranu otići njegovi glasovi. U slučaju da glasovi odu na stranu Šimića, izbornička utrka će biti napeta do samog kraja.

Do 7. prosinca Šimić mora prikupiti potpise devet županijskih središta. Aktualni predsjednik ima glasove Slavonskog Broda, Virovitice, Osijeka, Požege i Zagreba. Bivši igrač Dinama, Intera, Milana i Monaca računa na podršku Miškovića.

“Očekujem Miškovićevu podršku s obzirom na to da je rekao da nije zadovoljan stanjem u hrvatskom nogometu i da to sve ide u amaterizam”, rekao je Dario Šimić u ponedjeljak u Splitu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.