Danas, nema predaje!

Danas, nema predaje!

Utakmica protiv Njemica igra se danas  u 15:30. Nadamo se da će cure biti spremne.

Hrvatske odbojkašice/Getty Images

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u ponedjeljak je poražena od reprezentacije Turske u susretu 1. kola skupine A Europskih kvalifikacija za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Janeiro 2016.
Turske odbojkašice su sjajno otvorile utakmicu te vodile cijeli prvi set. U drugom setu naše djevojke su pružile značajno veći otpor i pokazale da mogu parirati ekipi Turske. Nažalost, pri kraju seta koncentracija pada i nizom uspješnih blokova i servisa turske odbojkašice završavaju i ovaj set u svoju korist. Svoju dobru igru u 2.setu hrvatske odbojkašice ne uspjevaju ponoviti u trećem setu, te Turska relativno mirno privodi utakmicu kraju.

”Nismo igrali na razini na kojoj možemo. Došli smo svojim suparnicama blizu u drugom setu, ali nismo iskoristili svoju priliku. To je prelomilo utakmicu. Čestitam turskoj ekipi na pobjedi. Sada ćemo se vratiti i pokušati zaboraviti utakmicu. Imamo novu priliku u srijedu protiv Njemačke i biti ćemo spremni za nju“, izjavio je izbornik Miroslav Aksentijević po završetku utakmice.

”Nema predaje!!”, naglašava Frane Žanić, direktor svih reprezentacija Hrvatskog odbojkaškog saveza. ” Zadržali smo dobru timsku atmosferu, pokazali smo da znamo te imamo šansu da se u srijedu protiv Njemica vratimo ponovo u igru.”

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.