Danas odluka o prvaku 2. HMNL Sjever

Danas odluka o prvaku 2. HMNL Sjever

Fustal Dinamo i Rugvica će danas u međusobnoj utakmici odlučiti o prvaku 2. HMNL Sjever...

Getty Images

U Domu sportova danas se u posljednjem kolu 2. HMNL Sjever sastaju Futsal Dinamo i Rugvica, a utakmica odlučuje o naslovu prvaka i sudioniku kvalifikacija za 1. HMNL. Dinamo ima bod prednosti ispred drugoplasirane Rugvice i za slavlje treba remi, no trener Mate Čuljak želi pobjedu: “U sportu dinamičnom poput futsala ne može se igrati na bod, a to i nije prikladno za klub koji nosi ime Dinamo. Uvijek igramo na pobjedu, a tako će biti i u dvoboju s Rugvicom. Vjerujem da ćemo uspjeti, te zajedno s navijačima proslaviti naslov prvaka i kvalifikacije za prvu ligu.”

Kapetan Dinama Matija Đulvat je izjavio: “Teško je riječima naglasiti koliko je ovo važna utakmica jer se ne radi samo o našoj momčadi nego o cijelom pokretu. U nedjelju će srca svih Dinamovaca kucati za pobjedu. Svi znamo koliko su kvalitetni Majić, Rac, Benko, Duvnjak, Švigir, Šikić, Spajić, Jurić i trener-igrač Suvajac. Jači su nego u prvom dijelu sezone, tako da te naše dvije utakmice nemaju nekih sličnosti s ovom koja nas očekuje. Oni su u psihološkoj prednosti jer nemaju što izgubiti.”

Dinamo i Rugvica su ove sezone već odigrali dvije utakmice u prvenstvu i Kupu, a Dinamo je oba puta uvjerljivo slavio (7:2, 8:3).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.