Dani Alves izdao i Guardiolu: Brazilac blizu neočekivanog transfera

Dani Alves izdao i Guardiolu: Brazilac blizu neočekivanog transfera

Foto: Caught Offside

Dani Alves nije u najboljim tonovima napustio redove Juventusa nakon što se saznalo kako Brazilac žarko želi da ga ponovno trenira Pep Guardiola, s kojim je ostvario značajne uspjehe u Barceloni.

Osim toga, Brazilac je na društvenim mrežama objavio sliku kopačka koje je nosio u finalu Lige prvaka kada je Barcelona pobijedila Juventus, pa je bilo jasno kako je razlaz između aktualnog prvaka Italije i Brazilca neminovan. Juventus je prekinuo ugovor s Danijem Alvesom, a 34-godišnji brazilski reprezentativac je postao slobodan igrač, te se očekivalo da će staviti potpis na ugovor s Manchester Cityem.

Ipak, preokret u cijeloj priči je izazvao PSG, te se čini kako je francuski velikan dogovorio sve uvjete oko dolaska odličnog Brazilca na Park Prinčeva. Očito kako su ga sunarodnjaci i kolege iz reprezentacije poput Thiaga Silve, Marquinosa i Lucasa Moure nagovorili da im se pridruži, no ovim potezom bi Dani Alves izdao prethodni dogovor s Pepom Guardiolom.

Budući da Manchester City očajnički treba desne bekove nakon što je klub otpustio Pabla Zabaletu i Bacarya Sagnu, nije isključeno kako će City krenuti u pravi rat s PSG-om oko potpisa Brazilca, no čini se da je ta bitka već izgubljena za Pepa Guardiolu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.