Dani Alves: “Svi su protiv Brazila”

Dani Alves: “Svi su protiv Brazila”

Dani Alves obrušio se na suce poslije poraza Brazila od Kolumbije.

Dani Alves/Getty Images

Kontroverzni dvoboj Brazila i Kolumbije koji je završio pobjedom momčadi Josea Pekermana ostao je u sjeni isključenja sjajnog dvojca Carlosa Bacce i Neymara.

Dvoboj sigurno neće ostati upamćen po prvom porazu Dunge u svojoj drugoj eri na klupi Brazila, već po nonšalantnom ponašanju zvijezde Barcelone i Brazila koja je loptom napucala Pabla Armera nakon čega se stvorio pravi mali metež nakon kojega su Neymar i Bacca pocrvenjeli i neće ih biti u posljednjim kolima ogleda po skupinama.

Dani Alves stao je u obranu Neymarove osobnosti iako ne zna zašto je brazilska zvijezda tako burno reagirala, a potom je svalio drvlje i kamenje po sucima prije nego što je izjavio kako je s Brazilom uvijek ista priča.

“Ovo se svaki put dogodi protiv nas. Moramo biti jaki i prevladati teške trenutke. Čini se da su svi protiv nas. Dobrodošli na Copa Americu!”, završio je bek Barcelone u sarkastičnom tonu.

Inače, Neymar je prvi žuti karton dobio nakon igranja rukom pred golom Ospine kada se našao u vrlo izglednoj prilici za postizanje pogotka. Reprezentacija će bez njega sigurno biti protiv Venezuele u trećem kolu, a možda i u četvrtfinalu ako do njega dođu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.