Danijel Subašić već ovog vikenda konkurira za sastav Monaca!

Danijel Subašić već ovog vikenda konkurira za sastav Monaca!

Vratar je otkrio kako se oporavlja puno brže od planiranog te bi mogao stati na vrata reprezentacije protiv Finske i Ukrajine.

Danijel Subašić/Foto: asmonaco.com

Iako je većina medija i navijača otpisala Danijela Subašića za dva odlučujuća dvoboja u finišu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo zbog ozljede, sam Zadranin je potvrdio kako se oporavlja brže od očekivanog i u petak bi trebao konkurirati za sastav Monaca u domaćem susretu protiv Montpellierea.

“Prvo su mi liječnicu najavili da ću biti aut tri-četiri tjedna, ali nakon 11 dana počeo sam trenirati normalno i mislim da ću ovaj vikend moći normalno nastupiti u prvenstvenoj utakmici”, rekao je Subašić kojega je izbornik čekao do posljednjeg trenutka.

Naime, Ante Čačić je odugovlačio s objavom popisa reprezentativaca za susrete protiv Finske i Ukrajine upravo zbog nadanja kako bi Subašić mogao biti spreman za odlučujuće susrete kvalifikacija.

“Danijel mi je kazao da oporavak ide dobro i ako bude tako, bude li branio za klub, naravno da je on naša prva jedinica”, konstatirao je Čačić potvrdivši kako će još jedan ozlijeđeni reprezentativac s ekipom biti u Ukrajini.

To je dokapetan Vedran Ćorluka koji zbog ozljede ne može igrati, ali će predstavljati moralnu podršku ostatku reprezentacije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.