Dante Stipica raskinuo s Hajdukom

Dante Stipica raskinuo s Hajdukom

Tko će braniti?! Dante Stipica nije jedini vratar koji napušta Hajduk...

Foto: hajduk.hr

Vratar Dante Stipica više neće braniti na golu Hajduka. Iako je ugovorom bio vezan do 30. lipnja, prije vremena je sporazumno raskinuo sa splitskim klubom – i to danas 30. svibnja, baš na svoj 27. rođendan.

Stipica odlazi u inozemstvo, ali još nije odlučio u koji od tri zainteresirana kluba. Uskoro će razmotriti ponude i u krugu obitelji odlučiti gdje će nastaviti svoju karijeru. Kaže kako mu je primarni cilj igrati u klubu koji ima velike ciljeve i gdje će sigurno braniti. Za Hajduk je odigrao ukupno 71 utakmicu, a u prošloj sezoni, nedavno završenoj, gledali smo ga u 25 susreta.

Međutim, Hajdukov bi gol mogao ostati i bez Ive Grbića. Ugovor mu istječe za mjesec dana, a promišlja o ponudama iz inozemstva i Lokomotive koja mu nudi mjesto prvog golmana.

Tu je i Karlo Letica kojemu istječe stipendijski ugovor, no, ne znamo hoće li i on otići u inozemstvo ili će ipak potpisati profesionalni ugovor s Hajdukom.

Napuste li klub i Grbić i Letica, Hajduk će se naći pred velikim problemom, koji će biti potrebno riješiti što prije kako bi se spremno i sigurno dočekala iduća sezona.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.