DARIJO SRNA NA METI VELIKE BARCELONE!

DARIJO SRNA NA METI VELIKE BARCELONE!

Bivši kapetan Vatrenih koji je ovoga ljeta rekao zbogom našoj reprezentaciji s nevjerojatne 134 utakmice odigrane u kockicama i postignuta 22 pogotka, na meti je uspješnog i moćnog katalonskog kluba Barcelone. Zimski prijelazni rok samo što nije počeo, a već se ‘šuška’ o zainteresiranosti Luisa Enriqua za našeg Darija na poziciji desnog beka.

Kapetan ukrajinskog kluba Šahtar iz Donjecka u njihovim redovima je još od davne 2003. godine kada je prelaskom iz Hajduk Splita pokazao iznimnu talentiranost za nogomet. Barcelona i Šahtar uspostavili su kontakt, a izvori kažu da ukrajinski klub nema namjeru kočiti odlazak svog kapetana.

Ono na čemu se trenutno radi su osobni uvjeti suradnje između Barcelone i Srne. Katalonski Sport navodi da Barcelona želi potpisati ugovor do kraja sezone, a onda 1+1 godina, ovisno o njegovim nastupima u Barcinom dresu. Krajnja godina do koje klub nudi ugovor bivšem reprezentativcu je ljeto 2019., no tu se malo razilaze Barcelona i Srna jer on traži ugovor do kraja sezone 2018/19 što pak misle da su pretjerana očekivanja.

Da li su to pretjerana očekivanja ili pak ne, vidjet ćemo na zimskom prijelaznom roku kada ćemo i saznati da li će naš reprezentativac navući Barcelonin dres.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.