Darijo Srna: Nadam se da su se svi dobro odmorili, čekaju nas važne utakmice

Darijo Srna: Nadam se da su se svi dobro odmorili, čekaju nas važne utakmice

- Prazinke samo proveo s obitelji i dragim prijateljima. To je najvažnija stvar. Sada gledam prema naprijed, rekao je Srna za službenu klupsku stranicu Šahtara

Darijo Srna/Getty Images

Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana hrvatski reprezentativac Dario Srna vratio se u Donjeck. Šahtar uskoro kreće s pripremama za drugi dio sezone, a Srna je u razgovoru za klupsku stranicu dao kratak intervju u kojem govori o tome kako je proveo praznike, očekivanjima od drugog dijela sezone…

– Prazinke samo proveo s obitelji i dragim prijateljima. To je najvažnija stvar.  Sada gledam prema naprijed, čekaju nas treninzi, utakmica protiv Viktorije, prvenstvo, Kup, rekao je Darijo Srna za službenu klupsku stranicu shakhtar.com.

Drago mi je zbog toga. Hvala navijačima na njihovoj potpori. Ipak, uvijek želim da momčad bude najbolja. Samo zajedno možemo osvajati titule, rekao je Srna.

Srna među navijačima Šahtara kotira kao najbolji igrač i najbolji branič u 2013. godini.

– Drago mi je zbog toga. Hvala navijačima na njihovoj potpori. Ipak, uvijek želim da momčad bude najbolja. Samo zajedno možemo osvajati titule, rekao je Srna.

– Nadam se da su se svi dobro odmorili. Imali smo slobodno mjesec dana, gotovo da smo si počeli nedostajati. Čekaju nas važne utakmice i moramo ozbiljno raditi. Šahtar ima veliki potencijal, u nekim utakmicama u 2013. pokazali smo da napredujemo. Pojačanja se polako prilagođavaju i igraju sve bolje, zaključio je Darijo Srna.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.