DARIO ŠARIĆ spreman za All-Star vikend – dobio i ulogu trenera

DARIO ŠARIĆ spreman za All-Star vikend – dobio i ulogu trenera

foto: www.facebook.com/dario9saric/photos/

Dario Šarić u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi igra nevjerojatnu košarku. U posljednjih 10 utakmica na prosjeku je od 16 poena, 6.7 skokova i 47% posto šuta iz igre.

Već prije skoro mjesec dana bio je izabran za sudjelovanje na BBVA Compass Rising Stars Challenge. To je prvi događaj u sklopu All-Star vikenda i na rasporedu je ove noći, a Šarić će biti dio ekipe Svijeta. Danas je obznanjeno da će ujedno biti i jedan od trenera na ‘NBA All-Star Special Olympics game‘.

Dario šarić jedan je od trenera u utakmici paraolimpijaca

Riječ je o utakmici u kojoj 12 paraolimpijaca iz svih dijelova svijeta nastupa zajedno sa umirovljenim NBA zvijezdama i WNBA igračicama. Cilj je podići svijest o osobama koje imaju problema s nekim vidom invaliditeta. U trenerskom dijelu pomagat će mu ESPN-ova voditeljica Rachel Nichols, te centar Hornetsa Frank Kaminsky – kojem je, budi usput rečeno, pred koji dan zalijepio ‘bananu’.

NBA All-Star vikend jedan je od najvećih događaja u godini, kako u NBA kalendaru tako i u zabavnoj industriji. Takvi događaji imaju veliki utjecaj na sve uključene. Prelijepo je što je naš Dario uključen i u ovaj događaj, ali i u All-Star vikend u cjelini, u sezoni u kojoj lagano korača ka nagradi za najboljeg rookieja godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.