Davis Cup: Počela prodaja ulaznica, a radovi teku prema planu!

Davis Cup: Počela prodaja ulaznica, a radovi teku prema planu!

Podržimo naše tenisače na Višnjiku!

foto: Davis Cup Facebook/ Paul Zimmer/Corinne Dubreuil

Ulaznice za predstojeći susret polufinala Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a, koji je na rasporedu od 14. do 16. rujna u ŠC Višnjik, mogu se kupiti preko sustava ulaznice.hr, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima širom Hrvatske.

Od četvrtka, 23. kolovoza, otvoreno je i prodajno mjesto u Zadru, a ulaznice se mogu kupiti u Combo music shopu na adresi Vlatka Mačeka 3 (preko puta McDonald’s restorana). Radno vrijeme od 8 do 15 i  od 16 do 19 sati, subotom od 9 do 13 sati.

Na tribinama montažnog stadiona bit će tri različita sektora, a cijena ulaznica ovisit će o poziciji. Tako će komplet karata za sva tri dana iznositi 300 kuna za prvu, 250 kuna za drugu te 150 kuna za treću kategoriju.  Još neko vrijeme u prodaji će biti samo kompleti, a potom će ulaznice biti moguće kupiti i pojedinačno za svaki od tri dana, i to po sljedećoj  cijeni: petak i nedjelja za 120, 100, odnosno 70 kuna, te subota za 100, 80, odnosno 50 kuna, također ovisno o kategoriji mjesta.

Svi pripremni radovi  napreduju prema planu, bez ikakvih odstupanja! Baš kao što je bilo predviđeno, zemljani centralni teren  završen je u srijedu, 22. kolovoza, i kada bi bilo potrebno na njemu bi se već sad mogao odigrati meč.

Jasno, ostalo je još dosta  posla, jer sada slijedi izgradnja montažnih tribina. Bit će to dosad najveći zahvat takvog tipa kada se govori o sportskim događajima u Hrvatskoj, no vrijedan značenja polufinala Svjetske skupine Davis Cupa. Izgradnja tribina , s ukupnim kapacitetom za oko osam tisuća gledatelja,počinje 23. kolovoza, a završetak radova predviđen je za 9. rujna, do prvog treninga reprezentacija Hrvatske i SAD-a u zadarskom Višnjiku.


 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.