Davis Cup: Željko Krajan objavio sastav za Nizozemsku, Hrvatska bez Dodiga i Karlovića

Davis Cup: Željko Krajan objavio sastav za Nizozemsku, Hrvatska bez Dodiga i Karlovića

- Postojala je mogućnost da Dodig i Krajan budu u sastavu reprezentacije, ali zbog njihovog rasporeda i zdravstvenih problema nije im odgovaralo da dođu u Amsterdam na zemlju, rekao je Krajan

Ivan Dodig/Getty Images

Željko Krajan, izbornik hrvatske teniske reprezentacije, objavio je sastav koji će nastupiti protiv Nizozemske od 14. do 16. rujna u Amsterdamu u sklopu kvalifikacija Svjetsku skupinu Davis Cupa.

Krajan je pozvao Marina Čilića, Bornu Ćorića, Franka Škugora, i Marina Draganju. Na popisu nema Ivana Dodiga i Ive Karlovića

– Postojala je mogućnost da Dodig i Krajan budu u sastavu reprezentacije, ali zbog njihovog rasporeda i zdravstvenih problema nije im odgovaralo da dođu u Amsterdam na zemlju, rekao je Krajan.

– U paru smo željeli da u postavi, kao u Varšavi u travnju, budu Mate Pavić i Marin Draganja, no Mate je imao neke uvjete za ovaj susret koje nisam mogao prihvatiti. Zbog toga sam pozvao Franka Škugora, koji je u posljednje vrijeme imao nekoliko vrlo dobrih rezultata, pogotovo u paru: ove sezone je osvojio dva challengera, nedavno je na ATP turniru u Umagu bio finalist, baš kao i dva tjedna potom na challengeru u San Marinu, rekao je Krajan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.