Davor Šuker: HNS je prijavio Rijeku i Pulu za domaćinstvo EP-a do 19 godina 2018.

Davor Šuker: HNS je prijavio Rijeku i Pulu za domaćinstvo EP-a do 19 godina 2018.

Nadam se da ćemo biti domaćini tog EP-a i da ovdje, gdje sada prolaze bageri i kamioni, sjedimo na tribinama u lijepom ozračju, izjavio je predsjednik HNS-a

Davor Šuker u srijedu je posjetio Rijeku/Foto Drago Sopta

Nakon što je u travnju UEFA-i poslano pismo interesa za domaćinstvo Europskog prvenstva reprezentacija do 19 godina 2018. godine, Hrvatski nogometni savez poslat će krovnoj europskoj nogometnoj organizaciji i detalje svoje kandidature.

Kao što je predsjednik HNS-a Davor Šuker otkrio novinarima prilikom obilaska gradilišta budućeg trening centra NK Rijeke, HNS će za domaćina spomenutog Europskog prvenstva prijaviti područje Istre i Kvarnera te bi se igralo na stadionima NK Rijeke, Istre 1961, Uljanika i na Kostreni.

– Moramo dati mladima da igraju i s tim u vezi moram istaknuti da smo prijavili Rijeku i Pulu kao domaćine Uefinog Europskog prvenstva za igrače do 19 godina 2018. godine. Nadam se da ćemo biti domaćini tog EP-a i da ovdje, gdje sada prolaze bageri i kamioni, sjedimo na tribinama u lijepom ozračju i da Hrvatska pobjeđuje, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Odluku o domaćinu Europskog prvenstva UEFA će donijeti u siječnju 2015. godine.

– Bila bi velika stvar za hrvatski nogomet kada bismo dobili domaćinstvo tog natjecanja. Učinili smo maksimum u svojoj kandidaturi, vjerujemo da ispunjavamo sve Uefine zahtjeve. Svjesni smo jake konkurencije, ali imamo razloga vjerovati u pozitivan ishod”, rekao je tehnički direktor HNS-a, dr. Romeo Jozak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.