Davor Šuker, predsjednik HNS-a: Rijeka će u budućnosti ugostiti utakmicu Hrvatske

Davor Šuker, predsjednik HNS-a: Rijeka će u budućnosti ugostiti utakmicu Hrvatske

- Nadam se da ćemo nakon SP-a u Brazilu već razgovarati o produženju ugovora s Autotransom, objašnjava Šuker

Davor Šuker/Foto: Arsen Miletić

Prvi čovjek hrvatskog nogometa Davor Šuker bio je daleko najtraženiji čovjek na Korzu nakon subotnjeg potpisa ugovora s riječkim Autotransom. Mnoštvo okupljenih htjelo je uspomenu u vidu slike sa legendarnim centarforom koji nakon igračke karijere obnaša ulogu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

– Autotrans je pouzdana tvrtka koja preko HNS-a traži još veći izlazak u svijet. Znamo da je osim igrača, trenera, sportskih djelatnika ključni faktor i hrvatski navijač. Tako da je cilj što veći odaziv navijača, ne samo iz Hrvatske nego i inozemstva, objasnio je Šuker.

Ugovor s Autotransom potpisan je na godinu dana. Riječka se tvrtka ugovorom obvezuje staviti hrvatskim reprezentacijama na raspolaganje najsuvremenije opremljene turističke autobuse, dok će za ugovoreno sponzorstvo HNS promovirati Autotrans putem svojih kanala.

– Ugovor je potpisan na jednu godinu. Nadam se da ćemo nakon Svjetskog prvenstva i kada počnu kvalifikacije za EURO 2016. godine već razgovarat o produženju ugovora. Također se želim zahvaliti dosadašnjem prijevozniku Croatiabusu koji je bio uz nas svih ovih godina.  Prepoznali smo karakter Autotransa kao tvrtke spremne na suradnju. Drago nam je da je Autotrans od sada uz nas. Mislim da je ovo još jedan pokazatelj da ne mora sve biti u Zagrebu nego da HNS razmišlja o suradnji i sa tvrtkama iz ostalih hrvatskih gradova. Oni će biti uz nas ne samo kao prijevoznik A selekcije, nego svih selekcija pod ingerencijom Hrvatskog nogometnog saveza, dodao je Šuker  i na kraju zaključio:

– Rijeka će u budućnosti sigurno ugostiti jednu utakmicu hrvatske A reprezentacije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.