Davor Šuker: Volio bi da se utakmica Hrvatska – Italija igra u Splitu

Davor Šuker: Volio bi da se utakmica Hrvatska – Italija igra u Splitu

- Sigurno je da će reprezentacija neke utakmice igrati u Splitu, ali isto tako i po svim dijelovima Hrvatske, rekao je predsjednik HNS-a

Davor Šuker/Getty Images

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, u Splitu se sastao sa županom Splitsko-dalmatinske županije Zlatkom Ževrnjom  i njegovim suradnicima na temu izgradnje kampa u Baškoj Vodi. Na tapetu je bilo i odigravanje u Splitu neke od kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo koje će se 2016. godine održati u Francuskoj.

– Sve opcije su otvorene, odluku će donijeti Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, u dogovoru sa izbornikom Nikom Kovačem i igračima. Sigurno je da će reprezentacija neke utakmice igrati u Splitu, ali isto tako i po svim dijelovima Hrvatske. Sugerirat ću neke stvari Izvršnom odboru, ali ne želim unaprijed prejudicirati odluku. Volio bi da se utakmica Hrvatska – Italija igra u Splitu. Što se tiče EURO-a 2020. godine, ja sam za to da se igra u Zagrebu, iako nemam ništa protiv toga da Split bude domaćin, ustvrdio je Davor Šuker.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.