Davor Šuker za HR: Svi žele skinuti skalp hrvatskoj reprezentaciji, nadam se da ćemo im to izbiti iz glave

Davor Šuker za HR: Svi žele skinuti skalp hrvatskoj reprezentaciji, nadam se da ćemo im to izbiti iz glave

- Očekujem minimalno četiri boda iz nadolazećih utakmica. Bugarska je reprezentacija koja dugo nije bila na velikim natjecanjima, rekao je čelnik HNS-a

Davor Šuker/Foto: Arsen Miletić

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, svjedočio je sjajnoj utakmici Rijeke i Seville. Šuker je stigao dati podršku Rijeci, ali i pozdraviti ljude iz Seville u kojoj je kao igrač ostavio dubok trag. Kao i navijači i Šuker je bio razočaran ishodom.

– Šteta, žao mi je jer bila bi to povijesna pobjeda za Rijeku. Rijeka je mogla svladati pobjednika Europske  lige. Žao mi je zbog bodova. Ovakvim igrama i rezultatima pravimo imidž, popravljamo koeficijent. Pun stadion, atmosfera dobra, nagrada treneru, igračima, publici, ljudima i gradu, rekao je Davor Šuker.

– Da se prije utakmice razmišljalo o rezultatu 2:2 svi bismo potpisali, ali u 93. minuti bilo je 2:1 i zato mi je krivo kao onome tko poznaje nogomet. Gol isto vrijedi u prvoj minuti i sudačkoj nadoknadi, rekao je Šuker.

– Ekipa Rijeke dobro radi i imaju izvrsnog trenera. Bitno je da grad diše, da je publika tu. Želim da se što prije izgradi stadion, da što prije dođe nova infrastruktura. Doći će i reprezentacija to je sigurno, nije to problem, ustvrdio je Davor Šuker.

Hrvatsku pak uskoro čekaju kvalifikacijske utakmice za EURO 2016. protiv Azerbejdžana i Bugarske.

– Očekujem minimalno četiri boda iz nadolazećih utakmica, to je bitno. Bugarska je reprezentacija koja dugo nije bila na velikim  natjecanjima. Svi žele skinuti skalp hrvatskoj reprezentaciji, nadam se da ćemo im to izbiti iz glave, rekao je Šuker upozorivši da u modernom nogometu nema već odavno laganih utakmica.

– Vidjeli smo Ludogorec protiv Real Madrida u Ligi prvaka i vidjeli smo da tu ima kvalitete i moramo biti oprezni. Igrači i izbornik imaju maksimalnu podršku. I na Kantridi smo vidjeli da je sve moguće u nogometu. Vjerujem da ćemo biti pravi i da smo na dobrom putu. Vidjeli smo što se događa kada netko omalovažava Cipar. Mi smo ih pobijedili, drugima to nije uspjelo. Nema više laganih protivnika. Svi su naučili igrati nogomet i svi ti mogu zabiti gol i pobijediti. Prepotencijom i pristupm lako ćemo nećemo daleko stići, ali to je posao Nike Kovača da bude pravi pristup i vjerujem da će uspjeti, zaključio je Davor Šuker.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.