DC: Izbornik Krajan objavio popis igrača

DC: Izbornik Krajan objavio popis igrača

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Željko Krajan, objavio je popis igrača koji će konkurirati za dvoboj prvog kola Davis Cupa koji naši igrači igraju u Osijeku protiv Španjolske.

Hrvatska će igrati u izmjenjenom sastavu u odnosu na prošlogodišnji finalni susret s Argentinom. Hrvatsku će predstavljati: Franko Škugor, Nikola Mektić, Ante Pavić i Marin Draganja.

Evo što o popisu kaže izbornik, Željko Krajan: „Sastav s kojim smo u prošloj godini došli do finala desetkovan je ozljedama dok je kod drugih fizički i psihički umor uzrokovao nemogućnost sudjelovanja. Naši su najbolji tenisači vrsni profesionalci koji su Hrvatskoj dali puno i zato bih molio javnost da ima razumijevanja za njihovu trenutnu nemogućnost sudjelovanja na predstojećem natjecanju i daju punu podršku Škugoru, Mektiću, Paviću i Draganji. Ovi su momci itekako zaslužili da predstavljaju našu zemlju, već se godinama dokazuju na turnirima diljem svijeta i spremni su preuzeti odgovornost te dati sve od sebe za što povoljniji ishod.”

Susret između Hrvatske i Španjolske je na rasporedu od 3. do 5. veljače na Gradskom vrtu u Osijeku.
Foto: Davis Cup

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.