De Rossi o Ibrahimoviću: “Njega ne bih čuvao ni da ima 40 godina i jednu slomljenu nogu.”

De Rossi o Ibrahimoviću: “Njega ne bih čuvao ni da ima 40 godina i jednu slomljenu nogu.”

Italija u petak od 20:45 sati igra kod Švedske prvi dvoboj dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine.

foto: http://www.skysports.com

Italija u petak od 20:45 sati igra kod Švedske prvi dvoboj dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine. Azzurri ne žele propustiti natjecanje u Rusiji jer bi to bio težak udarac za njih kao reprezentaciju koja je četiri puta bila prvak svijeta.

Daniele De Rossi, jedan od najiskusnijih igrača u momčadi Giampiera Venture, smatra kako Italija ima sreće jer za Švedsku ne igra Zlatan Ibrahimović, koji je završio reprezentativnu karijeru, a trenutačno se oporavlja od ozljede u Manchester Unitedu.

“Prednost je činjenica da Zlatan Ibrahimović neće igrati. Pa ja ga ne bih volio čuvati ni da ima 40 godina i jednu slomljenu nogu”, rekao je De Rossi.

Također, istaknuo je kako je Italija jako motivirana i želi se plasirati na Svjetsko prvenstvo.

“Dobro smo ih prostudirali i, ako budemo maksimalno fokusirani, vjerujem da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo. Iako sam igrao na Svjetskom prvenstvu već tri puta, plasman mi je jako bitan. Onda možete zamisliti kako je igračima koji nikada nisu imali priliku biti tamo. Takva motivacija će nam dobro doći i vjerujem da ćemo se plasirati”, zaključio je veznjak Rome.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.