Dejan Lovren: Jednostavno nismo bili koncentrirani na prekidima, primili smo jeftine golove

Dejan Lovren: Jednostavno nismo bili koncentrirani na prekidima, primili smo jeftine golove

- Ova Hrvatska nije rekla sve, mlada smo ekipa. Ima nekoliko starijih igrača koji vjerojatno u budućnosti neće biti ui ekipi, ali imamo kvalitetnu ekipu i vjerujemo u sebe, rekao je Lovren

Dejan Lovren/Getty Images

Dejan Lovren teško je pronalazio riječi nakon poraza od Meksika. U jednom trenutku počela je propuštati obrana i Meksiko je u tri navrata pronašao put do mreže

– Jednostavno nismo bili dovoljno koncentrirani na prekidima i primili smo jeftine golove. U prvom dijelu smo se dobro držli u sredini kao i u prvih 15 minuta u nastavku. Onda je pala koncentracija, primiš prvi, pa drugi gol, mi smo pk prekasno zatresli mrežu, ustvrdio je Dejan Lovren.

– Nije bilo u pitanju nedostatak snage već jednostavno manjak koncentracije. Što da kažem, žao mi je zbog hrvatskog naroda i navijača, dali smo sve od sebe, ustvrdio je Lovren.

– Ova Hrvatska nije rekla sve, mlada smo ekipa. Ima nekoliko starijih igrača koji vjerojatno u budućnosti neće biti ui ekipi, ali imamo kvalitetnu ekipu i vjerujemo u sebe, zaključio je Dejan Lovren.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.