Dejan Lovren: Ovo je sramota za FIFA-u, najbolje da odmah daju trofej Brazilu!

Dejan Lovren: Ovo je sramota za FIFA-u, najbolje da odmah daju trofej Brazilu!

- Toliko sam žalostan da bih najradije plakao. Svi su vidjeli što se dogodilo, ovo je skandal za FIFA-u. Stalno govorimo o poštovanju, mi ga nismo dobili, rekao je Lovren

Ivica Olić i Dejan Lovren protestiraju/Getty Images

Hrvatska nogometna reprezentacija pružila je odličan otpor Brazilu na otvaranju Svjetskog prvenstva. Toga su bili svjesni i hrvatski nogometaši, ali teško je bilo zaobići jednu temu – suđenje.

– Toliko sam žalostan da bih najradije plakao. Svi su vidjeli što se dogodilo, ovo je skandal za FIFA-u. Stalno govorimo o poštovanju, mi ga nismo dobili. Najbolje da odmah trofej daju Brazilu, ustvrdio je Dejan Lovren za L’Equipe.

Šime Vrsaljko pak odlično se snašao na lijevom boku.

– Ovo je bilo lijepo otvaranje, kao što je bila i lijepa utakmica. Mislim da su svi na stadionu, kao i svi na svijetu, mogli vidjeti dobru prezentaciju i Brazila i Hrvatske. Prikazali smo svoju domovinu u najboljem svjetlu”, naglasio je Vrsaljko.

Odlukom japanskog suca iz 70. minute ne treba razbijati glavu.

– Mislim da kaznenog udarca nije bilo i to je sve što mogu reći na tu temu, vrijeme ne možemo vratiti. Moramo se okrenuti idućoj utakmici i budemo li ovako igrali nemamo razloga za strah. Idemo u drugi krug, rekao je Vrsaljko.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.