Dejan Lovren stao u obranu suigrača

Dejan Lovren stao u obranu suigrača

Dejan Lovren pridružio se Mohamedu Salahu i pružio potporu golmanu Liverpoola.

Foto: HNS / Facebook

Na Instagramu je objavljen video jedne od pogrešaka golmana Liverpoola Lorisa Kariusa tijekom priprema za predstojeću sezonu.

U opisu stoji: “Hvala Bogu što imamo Alissona Beckera. Ovo (greška) postaje normalna stvar za Lorisa Kariusa. Stvarno mislim da bismo ga trebali prodati jer je čak i kao zamjena pun pogrešaka. Na zanima me što bilotko kaže, ali on nije dostojan nositi dres Liverpoola…”

Hrvatski se nogometni reprezentativac, izgleda, nije mogao suzdržati od komentara. “Puni ste s***a. Sramite se kako se odnosite prema našem igraču. I još se nazivate fan stranicom.” napisao je Dejan Lovren.

Lovren nije jedini koji je stao u obranu Kariusa. Učinio je to i Mohamed Salah koji je na svom Twitter profilu objavio poruku podrške.

“Budi jak, Karius. Događalo se i najboljim igračima. Ignoriraj one koji mrze.” napisao je Salah.

I legendarni španjolski vratar Iker Casillas komentirao jebrojne napade na golmana Liverpoola. “Hoće li ovi napadi na Kariusa ikada prestati? Govorim o njemu kao i mnogi drugi golmani. Na ovom svijetu ima mnogo ozbiljnijih problema od ovoga. Ostavite maloga na miru. I on je čovjek. Kao i svi mi ostali.” napisao je Casillas.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.