Delač napušta Chelsea i poručuje Letici: “Nemaš što čekati, odi u Real”!

Delač napušta Chelsea i poručuje Letici: “Nemaš što čekati, odi u Real”!

Delač je uvjeren da bi Karlov odlazak u Real bila dobra odluka.

Foto: Hajduk.hr

Nakon osam godina, igrač s trenutno najdužim stažom provedenim u Chelseju, Matej Delač, napustit će londonski klub.

U dresu Plavaca odigrao je samo 45 minuta i to u prijateljskoj utakmici protiv ljubljanske Olimpije, a preostalih sedam i pol godina proveo je po raznim posudbama.

Nakon što će mu u ljeto isteći ugovor potpisat će za danski Horsens, koji ga je već i predstavio na službenim stranicama kao njihovo veliko pojačanje.

Mogli bi reći da je u sličnoj situaciji trenutno i prvi vratar Hajduka i treći izbor Dalića u nogometnoj reprezentaciji, Karlo Letica, koji je pred pragom potpisa ugovora za madridski Real. Evo što o tome misli i sam Delač:

“Gledao dam dosta utakmica Dinama i Hajduka i moram reći da je branio odlično. Talentiran je i ima visoko samopouzdanje te je jasno da je riječ o velikoj vratarskoj perspektivi. Ako ga Real želi to je zato što je u njemu otkrio potencijal i po mome mišljenju, Karlo nema što čekati. Jasno, prvih godina igrat će po posudbama, no ako se tamo uspije nametnuti, velika je vjerojatnost da će jednog dana zaigrati i u prvoj momčadi Kraljeva”.

Sasvim je sigurno da je pred Leticom odluka karijere a do ljeta ćemo saznati i hoće li iz bilog Dresa, obući onaj bijeli.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.