Delegacija HNS-a posjetila gradove domaćine u Brazilu

Delegacija HNS-a posjetila gradove domaćine u Brazilu

Tijekom inspekcijske posjete, delegacija HNS-a provjerila je u svakom gradu hotel koji je FIFA unaprijed odabrala te predviđeno trening igralište i stadion

www.hns-cff.hr

Povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk i glasnogovornik Tomislav Pacak posjetili su Recife, Manaus i Sao Paulo u kojima će Hrvatska igrati utakmice skupine A u koju je smještena s Meksikom, Kamerunom i domaćinom Brazilom protiv kojeg će otvoriti SP.

Tijekom inspekcijske posjete, delegacija HNS-a provjerila je u svakom gradu hotel koji je FIFA unaprijed odabrala te predviđeno trening igralište i stadion.

Recife je već danas spreman ugostiti SP – radi se o turističkom odredištu i središtu brazilskog sjeveroistoka, a turistički nastrojeni navijači svakako će posjetiti plaže Boa Viagem te Porto de Galinhas. Sjajna Arena Pernambuco nudi idealne uvjete nogometašima i navijačima, otvorena je sredinom 2013. godine, a osim utakmice Hrvatska – Meksiko ugostit će još četiri susreta SP-a.

U Manausu su radovi u završnom periodu, kako na stadionu Arena Amazonia, tako i u zračnoj luci Eduardo Gomes.

U najvećem brazilskom gradu Sao Paulu hrvatsku delegaciju na stadionu su dočekali voditelji projekta kojima je posao otežala nesreća s dizalicom u kojoj je smrtno stradalo dvoje radnika. Ipak, Arena de Sao Paulo bit će na vrijeme dovršena, a na 300 milijuna funti vrijednom stadionu Hrvatska će otvoriti SP protiv Brazila.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.