Delegacija Organizacijskog odbora SP-a ogranka Sevilla posjetila HKS

Delegacija Organizacijskog odbora SP-a ogranka Sevilla posjetila HKS

Eduardo Corcuera Rodrigez, direktor Organizacijskog odbora SP-a ogranka Sevilla, poželio je dolazak što većeg broja hrvatskih navijača u andaluzijski grad

Delegacija Seville u posjeti HKS-u//www.hks-cbf.hr

Hrvatsku košarkašku reprezentaciju krajem ljeta očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Repešine trupe će utakmice prvoga kruga odigrati u Sevilli. Upravo ta činjenica bila je glavni razlog posjeta delegacije, odnosno Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva ogranka Sevilla Hrvatskom košarkaškom savezu.

Nakon dolaska u prostorije HKS-a, u sastavu Eduardo Corcuera Rodrigez, direktor Organizacijskog odbora SP-a ogranka Sevilla, Adriana Piquet, direktorica marketinga SP grupe, Jose Antonio Ruiz Barrera, tehnička organizacija te Alberto Saez zaželjene im je dobrodošlica od strane glavnog tajnika HKS-a Željka Drakšića. Uz dobrodošlicu naglasio je i kako je uvjeren da će Svjetsko prvenstvo biti organizirano na najvišoj mogućoj razini baš kao što je bilo i EP 2007. god.

Ono što je najveća želja glavnog tajnika, ali i cijelog Organizacijskog odbora Seville jest da navijači dođu u što većem broju. Iz tog su razloga bili prisutni i predstavnici Palma Travela koji će pokušati omogućiti svim zaljubljenicima u košarku da budu dio SP-a po povoljnim cijenama.

Nakon HKS-a, svi zajedno krenuli su prema Hrvatskoj gospodarskoj komori u kojoj je ponuđena mogućnost za promoviranje hrvatskih proizvoda u Sevilli za vrijeme SP-a. Za kraj, gospodin Rodrigez je samo još jednom naglasio kako bi uistinu za Sevillu bio najljepši dar da dođe što više hrvatskih navijača, i da uz ostale navijače ožive grad Sevillu.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.