Deportivo Alaves i Rudeš raskinuli ugovor o partnerstvu

Deportivo Alaves i Rudeš raskinuli ugovor o partnerstvu

Grupa Baskonia-Alaves zahvalila se predsjedniku i direktoru Rudeša Ivanu i Tomislavu Kneževiću na pruženoj podršci i suradnji tijekom implementacije Alavesovog modela

Nakon što su ostvarili zajedničke ciljeve u ove dvije sezone, Deportivo Alaves i Rudeš raskinuli su ugovor o partnerstvu. Grupa Baskonia-Alaves predstavila je i razvila svoju metodologiju u upravljanju resursima i sportskom dijelu. Upravljanje resursima odnosilo se na marketing, komunikacije, prodaju karata i ostale aspekte, a sportski dio na pronalazak i razvitak mladih talenata na Balkanu, regiji koja vrvi talentima.

Zahvaljujući partnerstvu, igrači poput Ermedina Demirovića postali su članovi španjolskog prvoligaša. U tom razdoblju čak 19 igrača se uključilo u Alavesovu strukturu. To su igrači koji su razvili svoj talent i postigli vještine s kojima mogu igrati u najboljim ligama svijeta. Ovo partnerstvo predstavljalo je prekretnicu Rudešu koji je ujedno osigurao ostanak u HT Prvoj HNL sljedeće sezone.

Baskonia-Alaves zahvalila se predsjedniku i direktoru Rudeša Ivanu i Tomislavu Kneževiću na pruženoj podršci i suradnji tijekom implementacije Alavesovog modela. Poslije ovog pozitivnog iskustva, obje strane došle su do zaključka kako Rudeš sam može nastaviti razvitak postavljenih resursa.