Deset godina ragbi kluba Rijeka

Deset godina ragbi kluba Rijeka

U subotu 17.12. održat će se deseta godišnjica ovog kluba.

Prije deset godina grupica entuzijasta u Rijeci je osnovala Ragbi klub koji ovu subotu slavi desetu godišnjicu postojanja. Klub je ovoliko godina preživio zbog predanosti članova klubu i sportu. Godišnjica će biti obilježena prijateljskom utakmicom protiv Novog Zagreba te rođendanskom proslavom u Cukarikafeu.

Deset godina postojanja bit će popraćeno člankom na našem portalu.

Ragbi klub Rijeka preko Facebook stranice pozvao je sve zainteresirane da se pridruže proslavi godišnjice:

“Dragi ljudi i sva živa bića,

Iznimna nam je čast pozvati vas na proslavu našeg prvog desetljeća. Htjeli mi to ili ne, uspjeli smo dogurati do desete obljetnice igranja jajastom loptom na Kvarneru. U tonu klasične limunade prilikom slavljenja obljetnica, možemo kazati, bilo je uspona i padova, ali koliko god nam nekada nije išlo u ragbiju, uvijek smo se trudili ostati lijepi. I to zahvaljujući vama.


Povodom naše desetodišnje sreće organizirali smo prijateljsku utakmicu. U goste nam dolaze prijatelji iz mladog kluba punog iskusnih ragbijaša, Novog Zagreba. Tako da je ragbijaška poslastica na Kantridi zagarantirana. Nakon utakmice, pored terena, očekujemo nekolikosatno druženje s prijateljima i svim posjetiteljima, koji u biti jesu naši prijatelji, uz iće i piće. Razgovori ugodni naroda ragbijaškog. Nakon Velike Ragbi Večere, koja je tradicionalno zatvorenog tipa za članove kluba, oraganiziramo rođendansku proslavu u Cukarikafeu. Od negdje 22:30. Osjetite se slobodnim donijeti sendviče s krastavcima kako pravoj rođendaskoj zabavi i priliči. S novim novostima ćemo vas na vrijeme osviježiti. Da poentiramo sa jeftinim poenima na kraju: Hvala vam, bez vas to ne bi bilo isto. Ne, stvarno hvala i vidimo se. Ljubav za sve!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.