Deseto europsko izdanje košarkaškog kampa Jordan Brand Classic

Deseto europsko izdanje košarkaškog kampa Jordan Brand Classic

I ove godine će se održati u Zagrebu na terenima Doma košarke Cedevita na zagrebačkom Velesajamu od 4. do 6. ožujka 2016.

All-Star utakmica također će se odigrati  u Domu košarke Cedevita na Velesajmu, u nedjelju, 6. ožujka s početkom u 21:15 sati i bit će otvorena za javnost, tako da će veliki fanovi košarke imati priliku vidjeti najbolje mlade košarkaše Europe na jednom mjestu.

KK Cedevita je nakon odlično odrađenog prošlogodišnjeg Jordan Brand Classic kampa u velikoj konkurenciji drugih vrhunskih klubova Europe i ove godine dobila priliku za organizaciju velikog košarkaškog događaja.
Kamp će od 4. do 6. ožujka okupiti 40 najboljih mladih košarkaša Europe, rođenih 2000/01. Tijekom kampa najbolji mladi igrači Europe radit će s iskusnim trenerima iz SAD-a i Europe koji najveće europske talente uče košarkaškim vještinama koje je koristio veliki Michael Jordan u svojoj bogatoj karijeri koja mu je i donijela šest naslova.

U tri će dana pokušati izboriti mjesto na završnom All-Staru u kojem će deset 15/16-godišnjih igrača predstavljati Europu na Jordan Brand Classicu u Brooklynu, NY, u travnju 2016.

Hrvatsku će u Zagrebu predstavljati Oton Janković (KK Cibona), Žarko Parlov (KK Cedevita) te Jakov Kukić (KK Split). Na prijašnjim kampovima sudjelovali su i sadašnji odlični igrači kao što su Mario Hezonja, Nikola Mirotić, Sergey Karasev, Enes Kanter, Jonas Valanciunas, kao i Marko Arapović iz Cedevite.

JBC_9 []

Foto: Hrvatski košarkaški savez

JBC_10 []

Foto: HKS

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.