Di Maria: “Mijenjao bih sve trofeje za naslov s Argentinom”

Di Maria: “Mijenjao bih sve trofeje za naslov s Argentinom”

Angel Di Maria želi trofej s Argentinom...

Angel di Maria/Foto: commons.wikimedia.org - Fanny Schertzer

Angel Di Maria ne želi karijeru završiti bez trofeja s Argentinom. Izjavio je: “Sve dosadašnje trofeja u karijeri mijenjao bih za jedan u reprezentaciji. Bili smo korak do naslova prvaka svijeta. Već smo osjećali da je trofej naš. To je nešto najveće i najposebnije u nogometu. Sve u klubu je posebno. Liga prvaka je najveći uspjeh u mojoj karijeri, no to se ne može usporediti s uspjehom kad se predstavlja svoju zemlju.”

Nastavio je: “U Brazilu smo imali veliku potporu navijača. Na svakoj smo utakmici znali da nas bodri 40 milijuna Argentinaca. Tisuće navijača je spavalo na ulicama ili u kamp kućicama. Većina je bila i bez ulaznice, no bilo im svejedno. Takva podrška se ne može s ničime usporediti.”

Osvrnuo se na finale Svjetskog prvenstva: “To je bio najljepši događaj u mom životu. Izgubili smo u finalu, no dali smo maksimum. Ja sam pokušao sve da nastupim u finalu, no izbornik je odlučio da je najbolje da ne igram. Bili smo dobri u finalu, no nije bilo sreće. Ipak smo se se upisali u povijest. Nismo postali legendarni, no jako smo usrećili svoj narod.”

Igrao je s Messijem i Ronaldom: “Imao sam sreće zbog toga. No, najbolje je kad je Messi u mojoj momčadi jer je komplicirano kad mi je suparnik.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.