Dijamantna liga: Sandra Perković i Ana Šimić u SAD-u u lovu na nove pobjede

Dijamantna liga: Sandra Perković i Ana Šimić u SAD-u u lovu na nove pobjede

- Nakon sve muke koje smo imali s vizom koju sam zbog nedosatka termina jedva dobila, osjećam se kao da mi je pao kamen sa srca. Došla sam tu, opuštena i željna visina, kaže Ana Šimić

Sandra Perković/Getty Images

Sandra Perković i Ana Šimić ovog vikenda nastupaju na mitingu Dijamantne lige u američkom Eugeneu. sandra već dulje vrijeme dominira u bacanju diska, dok je Ana Šimić u posljednja dva natjecnja napravila iskorak s dvije pobjede uz dva osobna rekorda.

– Let je bio dobar, mozda malo iscrpljujući, ali pošto smo dosli u novi dan po američkom vremenu stigli smo se malo naspavati. Raspored je gust, kao jedna od najvažnijih Nikeovih sportašica idem posjetiti tvornicu Nike koja je udaljena 30 minuta od Portlanda, gdje se  trenutno nalazimo, imamo obilazak i druženje sa zaposlenicima, tj. zajednički ručak, rekla je Sandra Perković.

– Osjećam se odlično, spremna sam za velike stvari. Nadamo se da Šangaj nije ostavio puno traga na mome tijelu, dobro smo se oporavili i dobro smo trenirali, nismo se bas štedili i sada cemo vidjeti kako će biti. Konkurencija je jaka, došla je Nadine  Muller koja ove godine ima blizu 68 metara. Rekord stadiona je u mojim rukama, ali bilo bi ga lijepo popraviti. Idemo im pokazati koliko smo spremni, rekla je Sandra Perković.

Optimistična je i Ana Šimić.

– Nakon sve muke koje smo imali s vizom koju sam zbog nedosatka termina jedva dobila, osjećam se kao da mi je pao kamen sa srca.
Došla sam tu, opuštena i željna visina. Dat ću sve od sebe, konkurencija je strašna, ali možda mi to bude dobar motiv za let preko 195 centimetara i više. Moram se naći i s menadžerima Nikea, žele da postanem dio njihovog tima. Veselim se potpisivanju ugovora, jer evo ovo je prva stanica gdje idu moji uvijeti na bolje, rekla je Ana Šimić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.