Dinamo bez Mamića: Bad Blue Boysi se vraćaju na tribine!

Dinamo bez Mamića: Bad Blue Boysi se vraćaju na tribine!

Najvatreniji navijači Dinama najavili su povratak na maksimirske tribine...

Foto: commons.wikimedia.org

Ono o čemu su mediji danima spekulirali konačno je dobilo epilog. Bad Blue Boysi će se u nedjeljnom derbiju s Hajdukom vratiti na maksimirske tribine, nakon što su mjesecima bojkotirali posjete utakmicama modrih.

Očekivani preokret zbio se nakon što su Zdravko i Zoran Mamić, u kombiniranoj akciji Porezne uprave, USKOKA i PNUSKOKA završili u Remetinečkom pritvoru, a BBB-i ispred ‘popularnog’ zatvora tomu u čast priredili čak i vatromet.

Danas je napokon objavljen i službeni stav najžešće navijačke skupine, a u priopćenju stoji sljedeće:

“Navijačka grupa Bad Blue Boys na nedjeljni derbi vraća se na svoju, sjevernu tribinu. Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i kompletnoj se Upravi pokažu izlazna vrata Dinama. Previše smo godina izgubili u svemu ovome da bi se sada sve svelo na naslađivanje medijskim spektaklom i sa strane gledalo kako se klub urušava. Navijači Dinama ostali su dužni i sebi i svom klubu završiti započeto. Borba za Dinamo nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko NAVIJAČA ima Dinamo.”

Prva ovosezonska utakmica HNL-a na rasporedu je u nedjelju u 19 sati, a ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 10, 20 i 30 kuna. Hoće li Maksimir konačno biti koliko-toliko pun?

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.