Dinamo doveo veliko pojačanje iz Francuske

Dinamo doveo veliko pojačanje iz Francuske

Foto: GNK Dinamo/Twitter

Dinamo već duže vremena pokušava popuniti poziciju defanzivnog veznog provjerenim igračem, a nakon što je iz svih kombinacija zbog problema na liječničkom pregledu otpao Yacouba Sylla, zagrebački klub je novo pojačanje opet potražio u francuskoj ligi.

I pronašao ga je u vidu Tonga Doumbije, 27- godišnjeg malijskog reprezentativca koji u Dinamo dolazi iz Toulousea. Visina odštete nije objavljena, a Doumbija je s Dinamom potpisati dvogodišnji ugovor. Prethodno je u karijeri igrao za Rennes, Wolverhampton, Valenciennes i Toulouse, a za reprezentaciju Malija je zabilježio 18 nastupa.

Na taj način je Dinamo zatvorio poziciju zadnjeg veznog, koja je u klubu iz Maksimira problematična od kada je suspendiran Arijan Ademi. Odlaskom Machada i Goncala, trener Petev je ostao na vrlo malo opcija u tom dijelu ekipe, pa bi Doumbija trebao zauzeti središnje mjesto u srcu Dinamove vezne linije. Iz kluba se nadaju kako su u Malijcu dobili prijeko potrebno pojačanje koje bi svojim iskustvom i fizičkim karakteristikama mogao biti odlučujući faktor u pokušaju vraćanja naslova prvaka u Zagreb.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.