Dinamo predstavio čileanskog napadača Henriqueza

Dinamo predstavio čileanskog napadača Henriqueza

- Neću lagati ako kažem da je Dinamo jedan od najvećih klubova u ovom dijelu Europe i da sam uzbuđen što sam postao dio ove priče. Spreman sam na velike stvari s Dinamom, rekao je na početku Henriquez

foto: www,gnkdinamo.hr

Dinamo je predstavio novo veliko pojačanje. Na jednogodišnju posudbu iz Manchester Uniteda stigao je Angelo Henriquez. Dvadesetogodišnji napadač predstavljen je javnosti.

– Neću lagati ako kažem da je Dinamo jedan od najvećih klubova u ovom dijelu Europe i da sam uzbuđen što sam postao dio ove priče. Spreman sam na velike stvari s Dinamom, rekao je na početku Henriquez.

Nakon što mu je Van Gaal preporčio posudbu u klub gdje će igrati i boriti se za trofeje Dinamo je bila jedna od opcija. Napadač je tada kontaktirao Juniora Fernandeza, dugogodišnjeg suigrača i prijatelja.

– Ispričao mi je puno lijepih stvari o klubu i gradu Zagrebu i to je bilo možda i presudno u mom odabiru. Vrlo brzo sam shvatio da me ljudi iz Dinama zaista žele u te kako je ovo idealna prilika za skupljanje iskustva u europskim natjecanjima, kazao je o njihovom razgovoru Čileanac.

– Od svakog želim kopirati ono najbolje što nose u sebi. Primjerice, jako mi se sviđa stil Robina van Pearsija i tome težim u igri. Lewandowski ima puno toga kvalitetnog baš kao i Wayne Rooney te pokušavam ‘ukrasti’ dio njihovog repertoara, odgovorio je na pitanja o svojem stilu igre Henriquez.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.