Dinamo predstavio pojačanja

Dinamo predstavio pojačanja

Borna Barišić i Gordon Schildenfeld prva su pojačanja Dinama za novu sezonu.

Foto: www.gnkdinamo.hr

Dinamo je danas javnosti i navijačima predstavio prva dva pojačanja za novu sezonu – Bornu Barišića i Gordona Schildenfelda.
Borna Barišić je 22-godišnji lijevi bočni igrač koji je doveden iz Osijeka te je s modrima potpisao na pet godina.

Zahvalio bih se treneru na pohvalama i podršci. Znam kolika je čast i odgovornost igrati za naš najbolji klub, odradit ću sve profesionalno i dati sve od sebe. Uvjeti su fenomenalni, osjećam napredak iz treninga u trening i vjerujem da ću ovdje puno napredovati te sam jako sretan što sam dio ovakve lijepe priče“, kazao je Barišić.

30-godišnji Schindenfeld vraća se na Maksimir nakon sedam godina te se od njega očekuje da bude jedan od nositelja Dinama u sljedećoj sezoni.

„Naravno da sam spreman biti lider jer mi to nije ništa novo. Sjećam se kada sam bio mladi igrač su meni trebali stariji i iskusniji koji su me vodili, a sada je na meni preuzeti tu ulogu. U par treninga ovdje vidio sam takvih mladih igrača da sam siguran da će ovdje biti još puno ‘Modrića‘, ‘Mandžukića‘ i ostalih…

Pjaca, Ćorić i ostali mladići su stvarno impresivni i vjerujem da ih čekaju velike karijere“, zaključio je Schindenfeld.

Trener Zoran Mamić kazao je i kako žele dovesti nekoliko obrambenih i veznih igrača, ali još nisu otišli daleko u pregovorima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.