Dinamo sutra protiv Salzburga: “Nadamo se ulasku u grupu najljepšeg natjecanja”

Dinamo sutra protiv Salzburga: “Nadamo se ulasku u grupu najljepšeg natjecanja”

"Ulazimo s velikom nadom."

Foto: Marko Rog facebook

Nogometaši Dinama otputovali su u Salzburg gdje ih sutra čeka uzvratni susret posljednjeg pretkola najelitnijeg klupskog natjecanja. Prva utakmica na Maksimiru je završila 1:1 pa Zagrepčanima za prolazak dalje treba najmanje jedan pogodak.

“Nakon ova dva dana treninga i povratka ozlijeđenih igrača svi su spremni za sutrašnju utakmicu. Rezultat je ohrabrujući i daje nam nadu da napravimo iskorak u uzvratu. Svi razmišljamo samo o Ligi prvaka, a o Europa ligi možemo razmišljati tek nakon što napravimo sve za Ligu prvaka. Ako ne uđemo to može biti sportski neuspjeh ili nesreća, ali nikako tragedija. Ulazimo s velikom nadom i uvjerenjem da možemo ostvariti dobar rezultat i ući u grupu najljepšeg natjecanja. Sigurno ćemo sve napraviti da se i psihološki pripremimo, da izgledamo kvalitetno, dobro i goropadno”, rekao je trener Zlatko Kranjčar, a potom je otkrio i taktiku sutrašnje utakmice: “Taktiku ćemo napraviti s organiziranim napadom i zatvaranjem igre u sistemu kad nemamo loptu u posjedu. Očekujem da će Salzburg krenuti oprezno, čak možda i defanzivno kao u Zagrebu, a mi ćemo imati prednost da kroz posjed lopte, dobar pas i protok dubinske lopte dođemo do situacije i prilike za Soudanija, Roga i Fernandesa.”

“Idemo odigrat dobru utakmicu, ostvarit što bolji rezultat. Vjerujem u ekipu i s razlogom idemo puni optimizma tamo. Mislim da možemo izboriti prolazak u Ligu prvaka”, rekao je Marko Rog.

Sigurno da očekujem najbolje i naš prolaz u Ligu prvaka. Vidjeli smo da smo ravnopravni u prvoj utakmici, mislim da smo bili bolji i to idemo dokazati. Nadam se rezultatski dobroj utakmici za nas i vjerujem da idemo u Ligu prvaka. Uhvatio sam kontinuitet treninga, dobro se osjećam i nadam se najboljem. Dat ćemo sve od sebe sutra protiv Salzburga”, nadovezao se na navedeno i  Josip Pivarić.

Utakmica se igra u Salzburgu i  na rasporedu je sutra od 20:45h.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.