Dinamo u problemima uoči Poljuda

Dinamo u problemima uoči Poljuda

Nakon pobjede protiv Arsenala Dinamo ima mnogo ozlijeđenih igrača...

Foto: Martin Perušić

Trener Dinama Zoran Mamić je na današnjoj konferenciji za medije najavio gostovanje na Poljudu. Izjavio je: “Očekuje nas najveći hrvatski derbi, a posebno smo sretni jer će Poljud biti pun. Pobjedom protiv Arsenala poraslo nam je samopouzdanje i u Splitu želimo novo slavlje. Znamo da je Hajduk kvalitetan i da ga navijači dodatno podižu, no također smo svjesni svoje snage i dugog niza neporaženosti. Drago mi je što odmah nakon Arsenala igramo protiv Hajduka, a volio bih da nakon toga igramo s Rijekom.”

Nastavio je o problemima: “Nikad se ne žalim na ozljede, no zaista imamo mnogo problema. Sigali i Pinto sigurno neće igrati, a mali su izgledi za nastup Taravela i Fernandesa. Ćorić je upitan jer je dobio udarac od Ospine. Dakle, nemamo gotovo cijelu obranu. No, moram naglasiti da Sigali ima golemu želju za nastupom i ne znam kako ću mu reći da ipak ne može. Već smo imali u sastavu juniore i kadete. Besmisleno je trošiti riješiti na nešto što se ne može promijeniti. Igrači znaju što su u srijedu postigli, no također im je jasno da je to sada prošlost jer nas očekuje novo dokazivanje iako se momčad sigurno psihički ispraznila. Nema potrebe za velikim slavljem. Nakon Arsenala su igrači imali izlazak do tri sata jer su zaslužili, no onda su se vratili u stadionski hotel.”

Spomenuo je prethodne utakmice: “Znamo kvalitete Hajduka, a spremni smo i na poljudsku atmosferu. U zadnja dva gostovanja protiv Hajduka osvojili smo četiri boda u posljednjim sekundama utakmice. U prvom kolu u Zagrebu nismo bili na pravoj razini. Sad moramo biti bolji jer samo tako možemo do dobrog rezultata. Mi imamo svoj stil igre, no jasno da nešto ovisi i o protivniku.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.