Dinamova transfer bomba: Hrvatski reprezentativac ponovno u modrom dresu

Dinamova transfer bomba: Hrvatski reprezentativac ponovno u modrom dresu

Foto: Getty Images

Hrvatski doprvak Dinamo radi na transferu hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Čopa. Vijesti su to koje dolaze iz Italije nakon što je Čop ponovno proglašen viškom u Cagliariju.

Prošle sezone je Čop proveo u redovima španjolskog Sporting Gijona gdje je imao solidnu sezonu, te je u 31. nastupu postigao 9 golova. No, po povratku u Italiju mu je poručeno da slobodno može potražiti novi klub, pa se Dinamo čini kao izgledna opcija budući da se ne nazire klub koji je spreman otkupiti Čopa iz Cagliarija. Puno je izglednija nova posudba i to treća u nizu nakon što je protekle dvije sezone proveo u redovima Malage i Sportinga.

S druge strane, Dinamo traži novog napadača nakon što je postalo izgledno kako će i Angelo Henriquez napustiti klub, a Dinamo nema također ništa protiv prodaje Armina Hodžića. Time bi se napravilo mjesta za Čopa, no izvjesno je kako će Dinamo morati izdvojiti određeni novac za posudbu svog bivšeg igrača. Čop se do sada nije oglasio, no čini se kako igrač koji je deset puta nastupio za reprezentaciju Hrvatske ne bi imao ništa protiv povratka u HNL i Dinamo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.