Dinamovci nakon Benfice skuplji 23 milijuna

Dinamovci nakon Benfice skuplji 23 milijuna

Olmova cijena narasla je za čak 8,5 milijuna eura.

Na Transfermarktu, najpoznatijoj stranici za procjenu vrijednosti igrača korigirane su stare vrijednosti nogometaša. Prije pobjede protiv Benfice vrijednost Dinamovaca bila je 50 milijuna eura, a danas je 72,4 milijuna

Dinamovo europsko proljeće je osim novaca u blagajni kluba donijelo i porast vrijednosti igrača. najviše se to vidi na najvrednijem igraču ‘modrih’, Španjolcu Daniju Olmu čija je vrijednost porasla sa 6.5 na 15 milijuna eura.

Osim njemu, vrijednost je značajnije skočila i golmanu Dominiku Livakoviću koji više ne vrijedi 1.75 milijuna eura već 3 milijuna eura. Emir Dilaver vrijedio je 1.5 milijun eura, a sad vrijedi također 3 milijuna.

Što se tiče veznjaka, Šunjiću je vrijednost porasla za milijun eura, s dva na tri milijuna kao i Izetu Hajroviću (s 2 na 3 milijuna eura), Mislavu Oršiću (sa 2.5 na 3.5 milijuna).

Za milijun i pol eura vrijednost je porasla Ameru Gojaku (s 3 na 4.5 milijuna eura), kao i kapetanu Ademiju (s 4.5 na 6 milijuna eura) , dok je Iyayi Belive Atiemwen vrjedniji čak dva milijuna eura.

Bruno Petković sad vrijedi 2.15 milijuna eura više (s 850 tisuća eura na 3 milijuna eura). Na krilima pobjede protiv Benfice (1-0) i Rijeke (3-1), ‘modri’ odlaze u Lisabon na uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige.

Mogućim prolaskom u daljnju fazu natjecanja cijene bi Dinamovcima mogle dodatno porasti…

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.