Dinamovi navijači kroz igricu odlučuju o kupnji Tina Svena Sušića!

Dinamovi navijači kroz igricu odlučuju o kupnji Tina Svena Sušića!

Dinamo je napravio Android i online aplikaciju koja će odrediti cijenu za koju modri na ljeto dovode - Hajdukova Tina Svena Sušića. Radi se, naravno, o prvoaprilskoj šali.

Ima li GNK Dinamo najbolju prvotravanjsku šalu? Čelnici hrvatskog prvaka domislili su sjajno zabaviti i sebe i svoje poklonike igrajući igricu ‘Kupimo Sušića’, dotaknuvši se tako izravno i svog najvećeg rivala. Pitanje je samo kako će na sve reagirati Splićani i njhovi navijači.

Modri su na svojim službenim stranicama napisali kako je Tino Sven Sušić, veznjak Hajduka, jedan od igrača kojega će Dinamo ‘ciljati’ u sljedećem zimskom prijelaznom roku. Podržali su Zagrepčani na taj način inicijativu svojih navijača i simpatizera, koji su odlučiti sami donijeti odluku o dovođenju, ali i cijeni sjajnog igrača.

“S obzirom na to da Tino Sven ne zabija mnogo golova, odlučili smo – po prvi put u svijetu sporta – prepustiti navijačima da definiraju visinu Dinamove ponude za Hajdukova prvotimca zabijanjem golova u Android i online igrici”, izjavio je neimenovani visokopozicionirani izvor iz Dinamove Uprave.

Princip igre je sljedeći: svaki zabijeni pogodak povećat će iznos konačne ponude za 10 eura, a akcija će trajati 24 sata, nakon čega će mediji biti obaviješteni o iznosu koji će Mamić i co. poslati za usluge BiH reprezentativca.

Istaknuli su iz zagrebačkog kluba, naravno, da se radi o ‘prvoaprilskoj šali’ te da je svaka sličnost sa stvarnim osobama potpuno slučajna. “Jedina namjera bila je malo nasmijati navijače i čitatelje, a nikako nekoga uvrijediti. Sigurni samo da će svatko to shvatiti upravo tako”, kažu iz Dinama.

Okušajte se i sami! Aplikaciju možete besplatno skinuti na Google Playu – Kupimo Sušića, ili web stranici – Kupimo Sušića. Sretno!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.