JUDO - PRVENSTVO HRVATSKE ZA KADETE

Dino Šušnić brončani !

Dino Šušnić brončani !

Ekipa JK Rijeka

Državno prvenstvo za kadetkinje i kadete održano je 06. Veljače, 2016. godine u Solinu. Natjecanje je okupilo 196 natjecatelja iz 35 klubova. Nakon studentskog prvenstva na kojem je osvojen veliki broj medalja ovo je sljedeće u nizu državno prvenstvo koje tradicionalno okuplja i veliki broj kadeta.

“Naša očekivanja nisu bila baš velika jer je veliki broj naših članova još uvijek po starosti u mlađim ili pak starijim uzrasnim kategorijama, no da smo se i na ovom državnom prvenstvu uspjeli svrstati u osvajače medalja zaslužan je Dino Šušnić”, izjavili su  ponosno iz Judo Kluba Rijeka.

Dino je nastupao u kategoriji 55 kg za koju se dosta iscrpio jer je skidao kilažu, što je možda i bio faktor koji ga je sputao da ne osvoji i još sjajnije odličje.

U prvom kolu je izgubio protiv Leona Đapića (Ura nage-Dubrovnik), ali treba reći u borbi koja je završila bez pobjednika i teke je u produžetku zbog kazne, Dino izgubio borbu. Pobjednički niz u repasažnim borbama Dino je ostvario protiv Andrije Jurjevića (Biokovo-Makarska), zatim protiv Stjepana Markovića (Solin) te je u borbi za brončanu medalju  pobijedio Manuela Peteha (Pulafit-Pula).

Judo - prvenstvo hrvatske za kadete

 Foto: Ovogodišnji pobjednici državnog kadetskog prvenstva.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.