Direktor Dinama: “Ništa se ne mijenja, stojimo iza braće Mamić”

Direktor Dinama: “Ništa se ne mijenja, stojimo iza braće Mamić”

GNK Dinamo potresa skandal oko njegovih čelnika, braće Zdravka i Zorana Mamića...

Tomislav Svetina i Mirko Barišić/Foto: Mario Ćužić - ZNA

Nakon što je definitivno postalo službeno kako će gazda Dinama Zdravko Mamić i trener prvog sastava Zoran Mamić zbog sumnje u počinjenje više (teških) kaznenih djela mjesec dana provesti u istražnom zatvoru, direktor kluba iz Maksimirske 128 Tomislav Svetina pokušao je javnosti pojasniti način na koji će Dinamo nastaviti (sportski) funkcionirati.

“Do sada je sve u klubu također bila timska priča, a tako će biti i dalje. Odgovorne osobe i dalje smo predsjednik Barišić, financijski direktor Matej Škegro i ja, kao glavni direktor. Na dnevnoj se bazi ništa neće promijeniti i svi će nastaviti normalno raditi svoj posao. Već se sutra okrećemo utakmici i derbiju protiv Hajduka, a vjerujemo da će zbog početka sezone, protivnika i događaja posjeta na tribinama biti vrlo dobra”, kazao je Svetina.

Situacija nije nimalo bezazlena, a pitanje je i kako će se, odnosno u kolikoj mjeri, sve što se događa izvan nogometnih travnjaka odraziti na igrače. “Naravno da nas je sve ovo pogodilo. Nije ugodno kad po uredima hodaju djelatnici PN USKOK-a i kad se takve stvari događaju osobama s kojima svakodnevno radite. Apsolutno cijeli klub stoji iza Zdravka i Zorana te vjerujemo da će se tvrdnje USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima”, zaključio je Svetina.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.