Direktor Intera: Mateo Kovačić nam je nedodirljiv, oko njega gradimo projekt za budućnost

Direktor Intera: Mateo Kovačić nam je nedodirljiv, oko njega gradimo projekt za budućnost

Hrvatski veznjak bit će u startnoj postavi za današnju prijateljsku utakmicu protiv Eintrachta, potvrdio je trener Mazzarri

Mateo Kovačić/Getty Images

Tehnički direktor Intera Piero Ausilio potvrdio je u razgovoru za Corriere della Seru da je klub nedavno odbio 25 milijuna eura za 21-godišnjeg argentinskog napadača Maura Icardija. Istovremeno je poručio da su Icardi i Mateo Kovačić neophodni kotačići za budućnost „nerazzurra“.

Dotični dvojac, naime, talijanski mediji redovito stavljaju u istu rečenicu, a Ausilio tvrdi da će uskoro biti nezamjenjivi u funkcioniranju momčadi.

– Icardi i Kovačić su nedodirljivi jer oko njih gradimo projekt za budućnost. U sastavljanju momčadi poštujemo određene ekonomske parametre i prema instrukcijama trenera Mazzarrija biramo samo igrače s golemom ambicijom, osjećajem pripadnosti, odlučnošću i prirodnim talentom – objasnio je Ausilio.

Dan ranije je o Kovačiću govorio i trener Walter Mazzarri.

– Oporavio se od ozljede i vjerujem da će uskoro biti potpuno spreman – rekao je Mazzarri te otkrio da će hrvatski reprezentativac biti u startnoj postavi za prijateljsku utakmicu protiv Eintrachta iz Frankfurta, koja počinje u 15.30 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.