Direktor PPD Zagreba: “Bilo je riječi o nagradi za najgledaniju momčad”

Direktor PPD Zagreba: “Bilo je riječi o nagradi za najgledaniju momčad”

Rukometaši PPD Zagreba prošle su sezone u Ligi prvaka bili najgledanija momčad.

Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

PPD Zagreb u prošloj je sezoni Lige prvaka odigrao sedam domaćih utakmica, po pet u grupi te jednu u osmini finala te četvrtfinalu. Ukupno je u zagrebačku Arenu u prošloj sezoni došlo  77.200 gledatelja što je rekord u najjačem klupskom rukometnom natjecanju.

Direktor kluba Ante Ančić otkrio je kako je na ždrijebu u Beču bilo govora o uvođenju nagrade za najgledaniju momčad koja bi ubrzo mogla zaživjeti, a atmosferom u Areni bio je zadovoljan i Michael Wiederer, glavni tajnik EHF-a koji je u Zagrebu gledao ogled protiv Barcelone.

Ančić je otkrio kako će u sljedećoj sezoni na svakoj utakmici biti popratnog sadržaja kao na dvoboju četvrtfinala protiv Katalonaca, a jedina utakmica koja je pod pitanjem odigravanja u Areni je ona protiv turskog Bešiktaša 28. studenog kada se održava koncert Bijelog Dugmeta.

Između 16. i 20. rujna Zagreb će igrati prvu utakmicu protiv Kiela, a pošto Eurobasket u Areni traje do 10. rujna, taj je dvoboj također pod upitnikom iako bi trebao biti odigran u najvećoj hrvatskoj dvorani.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.