Direktor Reala: “Odbili smo mnoge ponude i Kovačića nikada nećemo prodati“!

Direktor Reala: “Odbili smo mnoge ponude i Kovačića nikada nećemo prodati“!

Naš reprezentativac dobio je same riječi hvale od Realovog direktora.

Foto: Espnfc.com

Real Madrid obznanio je javnosti da je odbio ponudu Tottenhama za našeg reprezentativca Matea Kovačića, a iz uprave Kraljeva tvrde da Kovačića nikada neće prodati.

“Mateo Kovačić nije na prodaju, zapravo, nećemo ga nikada prodati. Dođe li nekakva ponuda za njega u siječnju, budite sigurni da ćemo ju odbiti. On je jedan od igrača budućnosti ovog kluba i bit će dio prve momčadi još dugi niz godina“, izjavio je sportski direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez.

23-godišnji vezni igrač, inače rođen u austrijskom Linzu, u karijeri je nastupao za Dinamo i talijanski Inter, prije nego je 2015. godine u transferu vrijednom 29 milijuna eura potpisao za Real Madrid, u kojemu je u 54 dosada odigrane utakmice postigao i jedan gol.

“Ovog ljeta imali smo i odbili dosta ponuda. Od glavnih  talijanskih klubova mogu reći da Juventus i Milan nisu slali ponude, no Inter je. Iz Engleske smo dobili ponudu Tottenhama, a bilo je još vrlo interesantnih ponuda. Ipak, Mateo je dosta svjestan da mi ovdje računamo na njega u budućnosti“, zaključio je Sanchez.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.