Taekwondo klub DIV Knin osvojio drugo mjesto u konkurenciji kadeta na Croatia Openu!

Taekwondo klub DIV Knin osvojio drugo mjesto u konkurenciji kadeta na Croatia Openu!

Uspjeh Kninjana na najvećem međunarodnom taekwondo natjecanju u Hrvatskoj.

foto: http://sibenskiportal.rtl.hr

U Zagrebu, u dvorani Dom Sportova nastupilo je pet članova Taekwondo kluba DIV Knin na najvećem međunarodnom taekwondo natjecanju u Hrvatskoj, “Croatia Open 2017.” turnir G1 serije, na kojem je sudjelovalo 1109 natjecatelja iz 297 klubova iz 48 zemlja. Taekwondo klub DIV Knin osvojio je visoko drugo ekipno mjesto kod kadeta.

Zlatni divovac je bio Mateo Pratljačić s četiri pobjede, redom su padali Nijemac, Hrvat, Čeh i Nijemac. Drugo mjesto osvojio je Antonio Davidović: prvo kolo pobijedio Španjolca, drugo kolo Austrijanca, treće kolo Danca i u finalu izgubio od Hrvata.

Ovaj put manje sreće je imao Josip Teskera koji je u prvom kolo na prekid savladao borca iz Saudijske Arabije i za medalju izgubio od Belgijanca.

Stella Pinjuh u prvom kolu pobijedila je Srpkinju, dok u drugom kolu izgubila je od Bugarke. Viktorija Krišto prvo kolo izgubila je od Norvežanke.

“Ovim turnirom, nakon fantastičnog uspjeha Josip Teskera – brončane medalje na europskom juniorskom prvenstvu u Cipru, divovci su na pravi način zaokružili sezonu G- turnira¨¸ – kažu u kninskom klubu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.